Deze site maakt gebruik van cookies om de site optimaal te laten werken.

Mensen spreken mensen

Het management team van de Belgische management vennootschap Indufin n.v. zet zich in om ondernemers bij te staan en waarde te creëren.

Indufin bestaat uit ervaren professionals met een brede achtergrond en een complementaire expertise. Ons netwerk en onze reputatie worden ten zeerste op prijs gesteld.

Het management team van Indufin en de ondernemingen in portefeuille hebben toegang tot de volgende bestuurders met een sterke ondernemende en leidinggevende track record:
François Tech (Gedelegeerd Bestuurder van Luxempart),
Titia Van Waeyenberge (De Eik),
Jacquot Schwertzer (Bestuurder van Luxempart),
Alain Huberty (Bestuurder van Luxempart),
Philippe Vandeurzen (Gedelegeerd Bestuurder van De Eik)
Philippe de Vicq (Bestuurder van De Eik).

Respect voor en vertrouwen in mekaar primeren. Het moet goed zijn, maar het moet ook fun zijn.

Joris Rome

Partner

Joris Rome vervoegde Indufin in mei 2002. Daarvoor was hij werkzaam in de divisie "investment banking" van HSBC Investment Bank (Londen) en Artesia/ Dexia (Brussel). Joris heeft een MSc in Finance van Strathclyde Business School en is licentiaat T.E.W. van UFSIA.

Joris is bestuurder van Cheops, AXI en Veritas.

Tel +32 16 39 30 44
e-mailadres joris.rome@indufin.be

Ik hou van ambitieuze projecten en innovatieve business modellen.

Jo Santino

Partner

Jo Santino studeerde af in business administration. Hij begon zijn carrière bij Arthur Andersen en werkte achtereenvolgens in Brussel, Milaan en Luxemburg als audit manager en als bedrijfsrevisor. In 1987 vervoegde hij Cobepa en in 1994 werd hij gedelegeerd bestuurder van Mosane (een Belgische genoteerde investeringsmaatschappij en dochter van Cobepa). Hij is tevens lid geweest van het management committee van Cobepa.

In 2001 verliet hij de Cobepa en organiseerde hij, via een buy-out, de overname van een portefeuille van ondernemingen via Indufin.

Hij is bestuurder van Luxempart en lid van het uitvoerend committee van Luxempart. Hij is tevens bestuurder van NMC, Kyotec Group en Baobab Collection, alsmede van UWE (Union Wallonne des Entreprises).

Tel +32 495 24 32 02
e-mailadres Jo.santino@indufin.be

De complexiteit van het economisch bestel vereist een grote rigeur.

Jean-Francois Vryens

Partner

Jean-François studeerde af in “business administration”. Hij begon zijn carrière bij PricewaterhouseCoopers als senior auditor. In 1996 vervoegde hij Fortis Private Equity als management controller en nadien als investment manager. In 1999 vervoegde hij Mosane (een Belgische genoteerde investeringsmaatschappij en dochter van Cobepa) als investment manager. In 2001 verliet hij Cobepa en organiseerde hij, via een buy-out, de overname van een portefeuille van ondernemingen via Indufin.

Hij is bestuurder van Cheops, NMC, Kyotec Group en Baobab Collection.
 

Tel +32 16 39.30.43
e-mailadres jean-francois.vryens@indufin.be

Het is essentieel dat alle neuzen in dezelfde richting staan. Verborgen agendas zijn uit den boze.

Guy Wygaerts

Partner

Guy studeerde af als handelsingenieur van de KU Leuven (1978). Hij volgde tevens verschillende seminaries zoals Vlerick Leuven School of Management en Insead.

Guy vervoegde Indufin in september 2007. Voordien werkte hij gedurende bijna 30 jaar in public accounting. Vanaf 1994 was Guy de managing partner van de Audit and Business Advisory practice van Arthur Andersen en later Deloitte.

Guy is commissaris geweest van o.a. ABX, Bekaert, Carestel, IPTE, LMS, Petrofina, Sioen, Ter Beke, VRT en UZ-Leuven. Hij adviseerde tevens verschillende familieondernemingen, internationale groepen en publieke bedrijven.

Guy is bestuurder van AXI en Veritas. Hij is ook adviseur van het Audit Committee van K.U. Leuven en UZ Leuven, alsook ere-bestuurder van Special Olympics.

Tel +32 495 59.48.23
e-mailadres guy.wygaerts@indufin.be